HTML

creatist

Munkanapló. Inspirációk és asszociációk. Rendezvényszervezés, na meg határmezsgyék, rokonszakmák.

Rovatok

Friss topikok

Gyerekkor zanza

Creatist 2011.08.15. 12:09

Nagyon szeretnivaló lámpákat csinál az EvilRobotDesign. Ugyanis régi, már nem használatos gyerekjátékokat rendeznek mozgalmas kompozícióvá - egy lámpatalppá.

Biztos sokunknak van otthon (vagy anyánál eltéve) milliónyi régi csetresze, amitől nem jó megválni, mert elajándékozni olyan izé (mert az az enyém volt, ne mancsikolja össze senki gyereke), kidobni azért már mégse (a szívem szakad), haszna pedig semmi. De ha valaki az elé szórt kisjáték-kupacot újraértelmezi, nyakon önti egy színnel és csinál belőle szoborba oltott használati tárgyat - na az mindjárt más. Minden villanyoltáskor elmerenghetünk a múlton, miközben ott tornyosul a komódon gyerekkorunk rövidre vágott meséje - jövőbe mutató formában. Tetszik.

 

Címkék: inspiráció újraértelmezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://creatist.blog.hu/api/trackback/id/tr53154727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása